Tedd könnyebbé munkánkat a daganatos gyermekek életéért folytatott küzdelemben

Jelenlegi célunk, hogy mind a 8 gyermek onko-hematológiai
osztályunk összes szobájába külön vérnyomásmérőt és a hozzá tartozó gyerek valamint csecsemő méretű mandzsettát biztosítsuk.

241180324

„A vérnyomásmérőből nem elég egy vagy kettő?”

– teszik fel sokan a kérdést.

Sajnos nálunk nem. A gyerekek immunrendszere a kezelések ideje alatt nagyon legyengül, így minden vírustól és fertőzéstől védeni kell őket. Ez különösen igaz a leukémiás kis betegekre. Ők a csontvelő transzplantációt követően legalább 30 napot egy steril-box elnevezésű szobában töltenek, teljesen elzárva a külvilágtól. Ide csak az orvosok és a szülők léphetnek be maszkban, kesztyűben, védőruházatban.
Érthető módon az orvosi eszközök, még a vérnyomásmérők folyamatos fertőtlenítése is elengedhetetlen. Mivel elektromos berendezésről van szó, a fertőtlenítésre használt vegyszerek igen gyorsan károsítják a vérnyomásmérőket. Emiatt ezek szinte „fogyóeszköznek” számítanak.

Ezért szeretnénk biztosítani minden szobába külön darabot, így az végig a gyermekek mellett maradhatna, ritkábban lenne szükséges az eszköz sterilizálása. Így a megfelelő higiéniát sokkal kevesebb fertőtlenítéssel tudnánk fenntartani, nem is beszélve a rengeteg időről és felesleges futkosásáról, amit ezzel a megoldással megspórolhatnánk.

Jó minőségű OMRON márkájú vérnyomásmérőket szeretnénk vásárolni, aminek ára jelenleg bruttó 17500 Ft /darab, a hozzá tartozó gyermek és csecsemő mandzsetta ára pedig 8500 és 11000 Forint /darab. Ezekhez lenne szükségünk nagylelkű támogatóink hozzájárulására!
Ha úgy érzed, támogatni szeretnél minket, a gyermekrák ellen küzdő orvosokat, nővéreket, ápolókat a mindennapi munkánkban, kérjük járulj hozzá az alábbi eszközök egyikének megvásárlásához.

Hálásan köszönünk minden támogatást!

Egyedi összeggel szeretnék hozzájárulni az eszközök beszerzéséhez:

Az egyik eszköz teljes költségét állom:

OMRON vérnyomásmérő

ára: 17500 Forint

OMRON gyermekmandzsetta

ára: 8500 Forint

OMRON csecsemőmandzsetta

ára: 11000 Forint

Támogass minket adó 1% felajánlásoddal!

Adószámunk: 18137587-1-42