Főoldal > Telefonos Adományozás

Nem bízik a PayPalben és mindig megfeledkezik a banki átutalásról?

Van még egy lehetőség (adója 1%-ának felajánlásán kívül), amellyel anyagilag is támogathatja gyógyító munkánkat!

Gyors, egyszerű, és csak 500 Ft!

Mindössze egy telefon kell hozzá.

 

Hívja a 13600-as telefonszámot, vagy küldjön rá egy sms-t, majd pötyögje be a 49-es számot (és ha sms-t ír, nyomjon rá a küldésre)!

 

Hálózatunkat így az Adjukössze.hu telefonos adományozási szolgáltatásán keresztül is támogathatja bruttó 500 Ft-tal, amely 1 telefonhívás vagy sms díja.

A támogatásokat teljes egészében Hálózatunk működésére – így a gyógyító munka még sikeresebbé tételére – fordítjuk.

A támogatásokból az új, speciális műszerek, eszközök vásárlását, karbantartását, a továbbképzéseket, a kutatómunka során felmerülő költségeket és a legkorszerűbb nemzetközi kezelések hazai alkalmazását fedezzük.

Az Ön támogatása is fontos nekünk! Minden egyes forinttal Gyermekgyógyítóink munkáját támogatja, mellyel közvetlenül a daganatos gyermekek gyógyulását segíti!

(Támogatása adómentes.)Az Adjukössze.hu telefonos adományozási szolgáltatása (korábban Adhat Vonal) 2012-ben indult útjára. A NIOK Alapítvány a négy telekommunikációs szolgáltatóval karöltve azért hozta létre a 13600-as vonalat, hogy egy olyan gyors és kényelmes, sokak számára könnyen elérhető adományozási rendszer jöjjön létre, amely elősegíti a civil társadalom erősödését és anyagi függetlenedését, valamint a hazai adományozási kultúra fejlődését.

A 13600-as telefonszám felhívása után Ön kiválasztja a programban résztvevő nonprofit szervezet mellékét (esetünkben ez a 49-es szám), amellyel máris bruttó 500 forintot juttat a Gyermekgyógyítóknak!