Támogasd közvetlenül a daganatos gyermekeket gyógyító orvosok munkáját!

Több mint 50 éve harcolunk a daganatos gyermekek gyógyulásáért

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat több mint 50 éve hoztuk létre azzal a céllal, hogy orvosi összefogás révén a daganatos gyerekek túlélési esélyét együttes erővel növelni tudjuk. Ez sikerült is: az akkori szinte halálos ítéletnek számító 10-15%-os túlélési arány mára 80-85%-ra növekedett.

Hogy mi a sikerünk titka? Az összefogás. Gyermekgyógyító csapatunkban orvosok, nővérek, ápolók, pszichológusok, pedagógusok és dietetikusok együtt harcolunk az ország 8 pontján a gyerekeket sújtó daganatos betegségek ellen.

Miért támogass minket?

Mert mi, Gyermekgyógyítók mindent megteszünk az ország összes daganatos kis betegének életéért. Az a cél hajt minket minden nap, hogy a legoptimálisabb kezelések kiválasztásával, emberséggel és türelemmel, a lehető legkisebb testi/lelki „kár” mellett adhassuk vissza a gyerekeknek a megszokott, gondtalan életüket.

Támogatásoddal nem áttételesen, hanem közvetlenül, a daganatos gyermekeket gyógyító szakemberek munkáját segíted. Így biztos lehetsz benne, hogy jó ügy mellé álltál.

Felajánlásod tényleg oda kerül ahol jelenleg a leginkább szükség van rá, hiszen a gyerekeket gyógyító szakorvosok döntik el mire van igazán szükség az eredményes munkánkhoz.

Fontos feladatunknak érezzük hogy megmutassuk, adományod a lehető legjobb helyre került. Ezért tájékoztatni fogunk arról mit sikerült megvalósítottunk támogatásod segítségével.

Hogy mire fordítjuk támogatásodat?

Míg a legtöbb daganatos gyermeket támogató alapítvány segítséget nyújt a mindennapok átvészeléséhez, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat a beérkezett adományokat gyógyítására fordítja:
  • Modern orvosi műszereket vásárolunk az ország 8 gyermekonkológiai centruma számára
  • Orvosaink folyamatos továbbképzését, külföldi tanulmányi kiküldetéseit finanszírozzuk
  • A legújabb nemzetközi orvosi protokollok bevezetésével biztosítjuk a világszínvonalú ellátás lehetőségét itthon is minden daganatos gyermek számára
Hosszútávú célunk, hogy a túlélési arányt még magasabbra, 90% fölé tornázzuk, hisszük hogy összefogással ez is sikerülni fog!

Aktuális kampányaink

Az alábbi eszközökre nagy szükségünk van kis hőseink eredményes gyógyításához. Köszönjük, ha támogatásoddal Te is hozzájárulsz a gyermekrák elleni küzdelemhez!

Ultra mélyhűtő vér- és csontvelő minták tárolására

A vér- és csontvelő minták tárolására használt jelenlegi mélyhűtőnk amely három centrumunk mintáit tárolja, meghibásodás miatt melegedni kezdett, ezért sürgősen szükségünk van egy új ultra mélyhűtőre, amely -80 ⁰C-on tud tartani diagnosztikai és kutatási célú betegmintákat.

Az ultra mélyhűtő ára közel 5 millió forint, ennek beszerzéséhez szeretnénk kérni támogatóink segítségét!

Támogatás összege 779 támogatás érkezett

Támogatás összege 5 061 490 Ft gyűlt össze eddig

Betegörző monitorrendszer

A legkritikusabb állapotban lévő daganatos gyerekek vitális paramétereinek (például: EKG, véroxigén szint, testhőmérséklet) folyamatos nyomon követése létfontosságú feladat. Ehhez központunknak új betegőrző monitorrendszerre van szüksége.

Támogatás összege 88 támogatás érkezett eddig

Támogatás összege 899 600 Ft gyűlt össze eddig

Kívánságlista

Kórházban lenni senkinek nem könnyű, különösen, ha hetekig, hónapokig tartó kezelésről van szó…

Kívánságlistánkon olyan kisebb eszközöket találsz, amelyekre nagyobb számban szükségünk van kis hőseink eredményes gyógyításához, vagy egyszerűen csak könnyebbé teszik számukra a nálunk töltött hosszú időt.

DH Canva képek (3)

Egy doboz macaron Gyermekgyógytóinknak

Orvosok, ápolók, nővérek, gyógytornászok, pszichológusok, dietetikusok, pedagógusok. Ők mind Gyermekgyógyítók, akik osztályainkon a daganatos gyermekek gyógyulásáért dolgoznak nap, mint nap.
Édesítsük meg együtt a napjukat!

Küldj egy doboz ínycsiklandó macaront Gyógyítóinknak, mi pedig kézbesítjük azt a nevedben!

macaron_03

Képeslap küldés

Küldj képeslapot a kórházban fekvő kisgyerekeknek vagy elkeseredett szüleiknek bíztató üzenettel, amit mi eljuttatunk hozzájuk. De meglepheted szeretteidet is virtuális képeslapunkkal. Amellett hogy örömet szerzel valakinek, egyben a mi munkánkat is támogatod. 😇🌺
Te mikor írtál utoljára képeslapot?

Más módon szeretnél segíteni?

 Áttét nélkül. Közvetlenül a daganatos gyermekeket gyógyító orvosok és szakemberek munkáját támogatod.

Banki
átutalással

Banki átutalással vagy PayPalon keresztül is támogathatod munkánkat, hogy segíthessük kicsi hőseinket a gyógyulásban! Akármekkora összeg hatalmas segítség nekünk és kis betegeinknek!

Az alábbi oldalon minden fontos adatot és információt megtalálsz ami az utaláshoz szükséges:

Hívással vagy
SMS küldéssel

Akár már egy telefonhívással vagy egy SMS-sel is is támogathatod a gyógyító munkánkat.

Mit kell tenned?

Hívd a 13600-as telefonszámot, vagy küldj rá egy sms-t. Üzenetbe pedig pötyögd be a 49-es számot (és ha sms-t írsz, ne felejts el a küldés gombra nyomni)! Minden hívás és SMS 500 Forintos támogatást jelent számunkra.

Céges
támogatással

A magánszemélyek támogatása mellett nagy szükségünk van olyan vállalatokra, akik mellénk állnak a gyermekrák elleni küzdelemben. Hiszünk abban, hogy a közös adományozás élmény, csapatépítés is lehet.

Nézd meg ötleteinket az alábbi oldalon a céges adományozással kapcsolatban:

Amióta itt vagyok, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatnak, az itt dolgozó orvosoknak, Kriván főorvos úrnak is köszönhetően valami döbbenetes fejlődés ment végbe. Új eljárások, új terápiák, új gyógyszerek jelentek meg. Annyiszor eszembe jut, hogy ha mindez korábban rendelkezésünkre áll, akkor hány és hány gyereket lehetett volna megmenteni. De azt is tapasztalom, hogy a fejlődés nem áll meg, nekünk is állandóan haladnunk és tanulnunk kell.

– EMLÉKSZIK VISSZA MARIANN NŐVÉR