Főoldal > Egyéb > Négy és félmillió lépés… és még több a Gyermekgyógyítókért!

🏆 4.780.148 lépés – 3414 km! 🏆

Ennyit tettünk meg együtt a daganatos gyermekekért és gyógyítóikért! 👣

A hétvége előtt pár nappal az előzetes vállalások alapján még csak 762 400-nál jártunk, így nagyon izgultunk, hogy összejön-e a Másfélmillió lépés a Gyermekgyógyítókért! 😬

Alig hittünk a szemünknek, amikor pénteken elkezdett felpörögni a számláló, és meg sem állt egészen 4.780.148-ig!!!! 🚀

Az eredeti célnak több mint a háromszorosát sikerült összegyűjteni! 🥳🥳🥳

Családok, baráti társaságok, túraegyesületek, gyógyult betegek és zarándok csoportok is szorgalmasan lépegettek a hétvégén! 👣

“Szívesen csatlakoztam a felhíváshoz, és is szeretnék hozzájárulni a másfélmillió lépéshez. Felajánlottam a lépéseimet a honlapon, és végigjártam! Gratulálok a szervezőknek, sok sikert kívánok, és a gyermekgyógyítóknak köszönöm az áldozatos munkáját!” – írta Ildikó, aki Szigliget környékén kirándult a jó cél érdekében.

Egy baráti társaság pedig a Balaton mellől küldte üdvözletét:

“A mai és holnapi túránkon megtett kilométereket szeretnénk a Gyermekgyógyítók által végzett munka támogatására felajánlani! 😀 A Balaton-felvidéken túrázunk, természetesen a kék sáv jelzést követve!”

Összesen több mint 1000 túrázó csatlakozott a kezdeményezéshez, 15 túraegyesület szervezett “lépésgyűjtő” kirándulást a tagjainak.

A Potyautassal a kéken csapata a pénteki forróság ellenére is vállalta, hogy picibabákkal a hátukon sétáljanak értünk.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Természetbarát Szövetség tagjai három napos, Máriaremetétől Dobogókőig vezető zarándok utuk lépéseit adták hozzá a kampányhoz.

“Köszönöm, hogy a kis csapatommal részesei lehettünk ennek a fantasztikus eredménynek! A Magyar Zarándokút útvonalán haladunk, három nap alatt Máriaremetéről Dobogókőig. Ez a távolság kb. 35 km, a szintemelkedés pedig kb. 2.000 m.” – számolt be a csoport vezetője.

A Margita 344,2 Turisztikai és Sport Egyesület éjszakai túrával csatlakozott, és a debreceni Nordic Walking Klub tagjai is a gyermekekért és gyógyítóikért gyalogoltak.

A Gyermekgyógyítók pedig – orvosok, nővérek, ápolók -, akik egész évben fáradhatatlanul küzdenek a rájuk bízott gyerekekért, szintén bakancsot húztak a hétvégén! 👩‍⚕️👨‍⚕️ Családjukkal, gyógyult betegekkel, hozzátartozókkal, kórházi dolgozókkal együtt kirándultak a Visegrádi hegységben, a Balatonnál, Szegeden, Pécsett és az Őrségben.

Sikerült tehát Szegedtől Debrecenig, Pécstől Miskolcig megmozgatni az egész országot!

📸 A túrákról készült képeket és élménybeszámolókat megtalálod az eseményben: https://www.facebook.com/events/544514422911662/

Ez volt az első, de biztosan nem az utolsó jótékonysági túrahétvége a Gyermekgyógyítókért!