Mivel lephetsz meg minket 50. születésnapunkra? Adód 1%-ával!

Mióta egységben dolgozunk, a leukémia ugyan továbbra is súlyos, de az esetek többségében már nem halálos diagnózis a gyermekek számára. Mi, Gyermekgyógyítók az ország 8 kórházában gyógyítjuk a rákbeteg gyermekeket egységes elvek alapján.

Tudtad, hogy mi vagyunk az ország egyik legrégebb óta működő, gyermekek gyógyításával foglalkozó közhasznú szervezete? Mi fogjuk össze a hazai gyermekgyógyítást, hogy minden daganatos gyermek – kezeljék az ország bármely pontján – egységesen magas színvonalú ellátásban részesüljön.

 width=

A hatvanas, hetvenes években gyakorlatilag halálos diagnózist jelentett a gyermekeknél a leukémia, 10-15%-os túlélési eséllyel. Munkánk eredményeként az elmúlt 50 évben 80-85%-ra nőtt a leukémiával diagnosztizált gyermekek gyógyulási esélye.

Idén még több szja 1% felajánló bevonásával szeretnénk még jobbak lenni!

Nektek adom!

 

Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé idén, minthogy az adó 1%-ból származó bevételünk elérje az 50 millió Ft-ot. Mi az 1% felajánlásokat áttét nélkül juttatjuk el 8 Gyermekgyógyító központunkba és közvetlenül fordítjuk a daganatos beteg gyermekek gyógyítására.

 width=
A gyermek-és családközpontú gyógyítást kiemelten fontosnak tartjuk

50 éve egységes elvek alapján a beteg gyermekek gyógyulásáért

A szervezett munka, a támogatók bevonása, az adó 1% bevételek közvetlenül a gyógyításra történő fordítása meghozta eredményét: akár Budapesten, Debrecenben, Szombathelyen, Miskolcon vagy Pécsett kerül be egy-egy beteg gyermek a kórházba, gyógyítása azonos elvek alapján, országos, sőt, szükség esetén nemzetközi együttműködés keretein belül történik.

 width=
„Az összefogás meghozta eredményét a gyermekleukémia gyógyításában” – Dr. Kriván Gergely

„50 évvel ezelőtt három alapelvet fektettünk le, amit azóta is követünk. Egyforma színvonalú ellátást nyújtunk függetlenül attól, hogy az ország melyik pontján gyógyul a gyermek. Fontosnak tartjuk azt is, hogy mi, Gyermekgyógyítók tanuljunk egymástól, egységes elveket kövessünk. Végezetül folyamatosan értékeljük egymás és saját munkánkat, hogy tovább fejlődhessen a gyógyító munka a gyermekek érdekében.” – Dr. Kriván Gergely, gyermekgyógyász, osztályvezető orvos, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnöke.

50 év, 50 millió adó 1% bevétel – Együtt sikerülhet!

És azt tudtad, hogy az emberek közel fele nem ajánlja fel adója 1%-át? Ezáltal sok civil szervezet, így mi is elesünk ettől a támogatási formától. Pedig az adó 1% bevételeket mi közvetlenül a daganatos beteg gyermekek gyógyítására fordítjuk, és ez nem ámítás. Bevételeinkből beszerezzük a gyógyításhoz szükséges eszközöket, finanszírozzuk a legkorszerűbb kezelési eljárásokat 8 gyógyító központunkban.

Nekünk adod?
Töltsd le az 1% rendelkező nyilatkozatot!

„50 millió forint 1% bevétel hihetetlen eredmény lenne számunkra. Nem „pénzosztó” szervezet vagyunk, a beérkező 1% felajánlások nálunk közvetlenül a gyógyító munkában hasznosulnak. Pontosan látjuk, mire van szüksége a Gyermekgyógyítóknak az egyes centrumokban, így a támogatások is rögtön célba érnek. Műszerekre, gyógyszerekre, diagnosztikai eljárásokra, közvetlenül a gyermekek gyógyítására fordítjuk a felajánlásokat.” – Dr. Kriván Gergely

 width=Kiszámoltuk, az 50 millió forintos adó 1% bevételhez nem is kell más, minthogy 9000-en a javunkra rendelkezzenek. Tavaly több mint 6500-an tettek így – ha mindenki csak még egy embernek elviszi hírünket, simán elérjük a kitűzött célt

Adód 1%-ával most a kis betegeknek segíthetsz, hogy egészséges felnőttek lehessenek! Neked csak pár kattintás. Nekik az egészséges jövő.

Zárjuk emlékezetesen az első 50 évünket, hogy újult erővel folytathassuk a gyógyító munkát!

Nektek adom, boldog születésnapot! 

A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásáig május 20-ig van lehetőséged. Így találsz meg minket:

  • Magyar Gyermekonkológiai Hálózat
  • Adószám: 18137587-1-43

Köszönjük