Maszkban mosolyogva – ez volt 2020 nekünk!

A 2020-as évben minden eddiginél jobban megtapasztaltuk, hogy milyen sokan állnak mellettünk a gyermekrák elleni küzdelemben! Szükségünk is volt erre a járvány miatti nehéz helyzetben.

 width=A bizonytalanság és a szinte egész évben tartó látogatási tilalom hatalmas érzelmi terhet rótt a beteg gyerekekre és szüleikre. Gyermekgyógyítóink ezért mindent megtettek, hogy lelkileg támogassák őket, miközben saját és családjuk egészségét is védenünk kellett, hogy teljes erővel tudják végezni a gyógyító munkát.

Szerencsére, a nehézségek mellé sok mosoly és vidámság is jutott!

Mindez nem sikerülhetett volna támogatóink segítsége nélkül! width=

A #reménykedd sorozatunkban bemutattuk azokat a sikertörténeteket, gyógyulásokat, melyek nekünk is erőt adnak a mindennapi munkához. Kis hőseink szülei pedig arról meséltek, hogyan teltek a steril boxban és a kórházban töltött hónapok. A tavaszi karantén idején mindannyian megtapasztalhattuk a bezártságot – bízunk benne, hogy ezek a történetek erőt adtak a nehézségekhez!

50 évesek lettünk!

 width=2020 után az idei év még különlegesebb lesz számunkra: a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatot 1971-ben alapították, tehát idén ünnepeljük az 50. születésnapunkat! Fél évszázada a gyermekekért – nem kis utat tettünk meg. Ez idő alatt rengeteg szép és emlékezetes dolog történt velünk, melyeket az év során megosztunk majd veletek!

Szeretnénk ezt a jubileumot együtt ünnepelni azokkal, akik az elmúlt 50 évben a Gyermekgyógyítók központjaiban – az ország 8 pontján működő gyermekonkológiai centrumokban – gyógyultak. Ha te is közéjük tartozol, írj nekünk, legyünk kapcsolatban, hiszen ez mindannyiunk számára egy fontos évforduló!