Idén is csúnyapulcsiba öltözik az ország a Gyermekgyógyítókért

Tavalyi országos sikere után 2019-ben is megrendezzük a Csúnya karácsonyi pulcsiban a Gyermekgyógyítókért napot, december 20-án.

Tavalyi kampányunkhoz 3000 csupaszív ember csatlakozott, riportot adott rólunk az M2 Petőfi TV, megjelent rólunk cikk a Kreatívban, az NLCafé-ban és a Szülők Lapjában, mellénk állt Odett, valamint támogatott minket a Raiffeisen BANK, az EPAM Hungary és számos további nagylelkű cég is. Főtámogatónk pedig tavaly és idén is a HÁDA, aki idén még több csúnyapulcsival készül országszerte boltjaiban.

Legyünk idén is legalább ennyien, és segítsük csúnyapulcsiban a daganatos gyermekek orvosait és ápolóit, a Gyermekgyógyítókat! Idei gyűjtésünk célja, hogy intenzív monitorokat vásároljunk a 8 központunk számára, melyekkel eredményesebbé tehetjük a kis betegek gyógyítását.

Csatlakozz kampányunkhoz, és szólj családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak is a kezdeményezésről!


HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

December 20-án viselj egy csúnya karácsonyi pulcsit a munkahelyeden, iskoládban, a céges karácsonyi ünnepségen, vagy bárhol!

☎️ Aznap mindannyian küldjetek egy SMS-t szeretetszámunkra, így 500 Ft-tal támogatjátok a Gyermekgyógyítók munkáját (Küldd a 49-es kódot a 13600-as telefonszámra)!

Tölts fel Facebook vagy Instagram profilodra egy képet a pulcsiban a #csunyapulcsibansegitek hashtaggel!


Várunk téged is december 20-án csúnyapulcsiban a gyerekek gyógyulásáért! Bővebb információt Facebook eseményünkön és kampányunk honlapján találsz.

Végül jöjjön néhány emlékezetes pillanat tavalyról. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

További csupaszív csúnyapulcsis fotóért nézz be tavalyi facebook eseményünk oldalára!