Csatlakozz ápolóként Gyermekgyógyító csapatunkhoz!

A Dél-pesti Centrumkórház Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályára keresünk tettre kész ápoló munkatársat, aki a gyógyítás mellett a lábadozó apróságok náluk töltött hónapjait is szeretné szebbé tenni.

Amit nyújtunk

Kiemelt bérezéssel
készülünk

Megbecsüljük a kollégáinkat, így valódi versenyképes fizetést kínálunk a minőségi munkáért cserébe.

Vidékiként is várjuk
jelentkezésed

Felújított budapesti nővérszállónk rendelkezésedre áll, ha vidékiként szeretnél csatlakozni hozzánk, így nem jelent problémát a lakhatás.

gyermekgyogyitok_masodik_cikk_03
gyermekgyogyitok_masodik_cikk_02

A pihenésre is
odafigyelünk

Osztályunkon jól felszerelt konyhában kényelmes étkezési lehetőség, kávé, tea, ásványvíz biztosított. Emellett közösen kirándulunk, csapatépítő programokat szervezünk.

Folyamatos tanulási
lehetőség

Kiemelten fontosnak tartjuk a szakmai továbbképzést. Az orvosok és nővérek számára az osztály fedezi a konferenciákon, képzéseken való részvételt.

Hogy miért éri meg velünk dolgozni?

Mert,

Ismerd meg jövendő kollégáid

Dr. Kriván Gergely

osztályvezető főorvos

„Az osztályon csapatmunka folyik, minden orvos és nővér minden betegről tud, így a szülők az éppen jelenlévő orvoshoz, nővérhez fordulhatnak kérdéseikkel, akár éjszakai vagy hétvégi ügyelet esetén is teljes biztonságban érezhetik magukat.

Ehhez a fajta működéshez bizalom, tisztelet és magas fokú együttműködés szükséges. Nincs helye lenézésnek, versengésnek, egyéni érdekeknek. Ilyen békés légkörben tudunk igazán jól együtt dolgozni.”

Mariann​

helyettes főnővér

„Azért választottam ezt az osztályt, mert szeretek gyerekekkel foglalkozni, a leukémiás gyerekek pedig hosszú időt töltenek nálunk, ezért kialakul velük valamilyen személyes kapcsolatunk. A hosszú itt tartózkodás mellett a gyógyításuk is más. Sokrétűbb, érdekesebb, kockázatosabb. Hiszem, hogy gyerekeket gyógyítani ma is egy nagyon hálás hivatás.

Én több mint 30 éve dolgozom gyerekekkel ápolóként, rengeteg tapasztaltom és tudásom van, amit szeretnék megosztani és átadni.”

Emese

diplomás ápoló

„Ez egy igazán sokszínű munka. Nem szeretnék hazudni, vannak nehézségek és rengeteg kihívás, de a sikerélmény is itt a legnagyobb. Munkánkkal tényleges hatást tudunk elérni, nem a lehetetlenért küzdünk. Ezért nagyon hálás feladat gyermekekkel dolgozni, hiszen ők sokkal jobb arányban gyógyulnak.

A gyerekek mellett a szülőkkel is foglalkoznunk kell, sokszor őket jobban megviselik a történések, mint az apróságokat. Az ő lelküket is ápoljuk a legkisebbek mellett.”

Nézd meg, milyen is egy napunk a daganatos kicsik mellett

Bár maga a videó nem a mi osztályunkon készült, mivel nálunk épp felújítás zajlik, de ígérjük, ugyan ilyen vidáman telnek a mi napjaink is!  🙂

Jelentkezés menete

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél többet megtudni a pályázat menetéről, kritériumairól és a tennivalókról, minden fontos információt megtalálsz a Kórház hivatalos tájékoztató anyagában, amit letölthetsz az alábbi linken: