Betegmegfigyelő kamera és monitor rendszert kaptunk!

Támogatóink segítségével ismét egy fontos lépés történt a Szent László Kórházban található Gyermekgyógyító központunkban! Új betegmegfigyelő kamera és monitor rendszert kaptunk, ami jelentősen megkönnyíti az itt dolgozók munkáját!

Több évtizedre nyúlik vissza az Egy szív a gyermekekért Alapítvány és a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet (Szent László kórház) támogatói kapcsolata.

Ebben az évben a korszerűtlenné vált betegmegfigyelő kamera és monitor rendszert támogatásukkal a kor színvonalának és követelményeinek megfelelő IP alapú technikára sikerült lecserélni. Ez a rendszer megkönnyíti az itt dolgozók munkáját növeli a betegek komfortérzetét. Folyamatos és kiváló minőségű megjelenítést biztosít, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy az orvosok és nővérek pontos, megbízható információt kapjanak a betegek állapotáról.

Az osztályon lévő transzplantációs szobákban az úgynevezett „izolációs boxokban” fekvő betegek megfigyelése – az üvegfalak átlátszóságának megszüntetése után – a kamerarendszer segítségével az intimitás is biztosított lett. A nővérpultba beépítésre került monitorok lehetővé tették a szoros megfigyelést. Az orvosi szobában is vannak ismétlő képernyők. A kamerarendszer minden pontján a biztonságos üzemelést szünetmentes tápok teszik lehetővé. Már csak a finomhangolások vannak hátra a folyamatos működés tapasztalatai alapján.

Ebben a nagylélegzetű munkában kiváló partnerek voltak a kivitelezést és szerelést végző Floding Kft. munkatársai, az osztály dolgozói, a kórház informatikusa. Igazi csapatmunka volt!

A most átadott rendszer értéke 2,940,000.- Ft. Az eddigi támogatások összege ezzel a rendszerrel együtt 11.719.000.- Ft volt!

Ezeket a műszer támogatásokat nem tudtuk volna megvalósítani, ha támogatóink önzetlen
adományaikkal nem segítik a munkánkat.

Köszönet és hála valamennyi adományozónak!

Külön köszönetet kell mondanunk azoknak a szervezeteknek is, akik lehetőséget biztosítanak évek óta az Egy szív a gyermekekért adománygyűjtő gömbjeinek/perselyeinek elhelyezésére a Burger King Éttermekben, a LIBRI Könyvesboltokban, Spar – Interspar Áruházakban.

Köszönjük nekik, hogy ismét támogatták a gyermekek gyógyulását!