Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója 2013

2013. június 5-én került sor az Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója 2013 pályázat ünnepélyes díjátadására. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara szakmai különdíját a Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályának szakdolgozói kapták!

Az Astellas-díj (melyet az Astellas Pharma Kft. alapított) azt a célt szolgálja, hogy a hazai egészségügyben tevékenykedő, sokszor méltatlanul kevés elismerést és nyilvánosságot kapó orvosok és egészségügyi szakdolgozók áldozatos munkájára és példaértékű erőfeszítéseire ráirányítsa a társadalom és a szakma figyelmét. A 2013-as Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat a négy legnagyobb, egészségügyi szakdolgozó képzésben érintett hazai egyetem, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK), a Magyar Hospice Alapítvány, valamint az Országos Mentőszolgálat képviselőiből álló, kilenctagú bíráló testület közös értékelésével, majd a díjak és egyéb elismerések odaítélésével zárult. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara egy Kamarai szakmai különdíj odaítéléséről is döntött, melyet a budapesti Egyesített Szent István és Szent László Kórház – Rendelőintézet Gyermekhaematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztály szakdolgozói munkaközösségének, a hosszú évek óta e területen tanúsított helytállásuk és rendkívüli szakmai teljesítményük elismeréseként adott. ast1   ast2

A díjhoz ezúton is szeretettel gratulálunk! További munkájukhoz erőt, kitartást és sok sikert kívánunk! Az Astellas-díjról bővebb információt itt olvashat.