Főoldal > Adó 1% felajánlás – Útmutató videó

Videónkból megtudhatja, hogyan ajánlhatja fel személyi jövedelemadója 1+1%-át egy-egy Ön által választott civil szervezetnek és egyháznak, az Adó1százalék.com online Rendelkező Nyilatkozat kitöltő felületének segítségével. Bármilyen módon is rendelkezne SZJA 1%-áról vagy nyújtaná be adóbevallását, ez a videó biztos útmutatást ad a felajánláshoz.

A Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói nap mint nap küzdenek a rákos gyermekek életéért az ország 8 pontján – Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Pécsen, Miskolcon és Szombathelyen. Ők a Gyermekgyógyítók!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat működését! Ezzel közvetlenül a daganatos gyermekek gyógyítását támogatja.

ADÓSZÁMUNK: 18137587-1-43


Hogyan teheti ezt meg? Nyissa meg az online kitölthető Rendelkező Nyilatkozatot ezen a linken keresztül, majd töltse ki az oldalt adataival. Az oldal alján található gombra kattintva nyomtassa ki a Rendelkező Nyilatkozatot, majd juttassa el azt az adóhatósághoz 2019. május 20-ig az alábbi módok egyikén:

  • postai úton beküldve az adóbevallása részeként,
  • postai úton beküldve az adóbevallásától függetlenül, egy lezárt, névvel és adóazonosító jellel ellátott borítékban,
  • elektronikusan beküldve az Ügyfélkapun keresztül,
  • személyesen leadva a NAV ügyfélszolgálatán,
  • munkáltatójának átadva (munkáltatói adómegállapítás esetén) egy lezárt, névvel és adóazonosító jellel ellátott borítékban.

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a pénzek nem jutnak el oda, ahol a leginkább szükség lenne rájuk. Évente megközelítőleg 10.000.000.000 forintnyi adó 1% vész el ahelyett, hogy jótékony célra menne. Itt az idő, hogy változtassunk ezen! Az egyetlen rossz döntés, ha senkinek sem ajánlja fel SZJA 1%-át.

 

Felajánlását mi teljes egészében a Hálózatunk működésére – így a gyógyító munka még sikeresebbé tételére – fordítjuk. Ebből fedezzük az új, speciális műszerek, eszközök vásárlását, karbantartását, a továbbképzéseket, a kutatómunka során felmerülő költségeket és a legkorszerűbb nemzetközi kezelések hazai alkalmazását. Hiszen a mi sikerünk a gyermekek gyógyulása.

Az Ön adó 1%-a fontos nekünk! Minden egyes forinttal a gyógyító munkát támogatja, mellyel közvetlenül a daganatos gyermekek gyógyulását segíti.

 

 

Ha maradt még kérdése adója 1%-ának felajánlásával kapcsolatban, írjon nekünk bátran a gyermekgyogyitok@gmail.com email címre, vagy látogasson el az ado1szazalek.com weboldalra, ahol minket is megtalál.

Köszönjük, hogy segíti gyógyítóink munkáját és kis hőseink gyógyulását!