Főoldal > Partnereink

gygy_tamogatok_header

 

A Danone után most Ön is kiállhat mellettünk!

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat az egyetlen, daganatos gyermekek gyógyítására fókuszáló hálózat Magyarországon, melynek tagjai praktizáló, gyógyítást végző orvosok, nővérek és ápolók – tehát nem a pénzgyűjtés és újraelosztás a fő profilunk, hanem a gyógyítás.

Az anyagi támogatás ugyanakkor elengedhetetlen a daganatos betegségben szenvedő gyerekek gyógyulásához szükséges speciális berendezések beszerzéséhez és karbantartásához, a szakemberek képzéséhez (ösztöndíjak, továbbképzések), valamint a naprakész munkához szükséges kutatómunka során felmerülő költségek és a legkorszerűbb nemzetközi kezelési protokollok átvételének, hazai alkalmazásának fedezéséhez.

Hálózatunk támogatására minden eddiginél nagyobb szükség van, mellyel a gyerekek gyógyulását a támogatóink közvetlenül segíthetik elő.

ÖN HOGYAN TUDNÁ TÁMOGATNI MŰKÖDÉSÜNKET, TEVÉKENYSÉGÜNK ÉS AZ ÜGYÜNK ISMERTSÉGÉNEK NÖVELÉSÉT?

 

A MI ÖTLETEINK:

• Az általunk biztosított, vidám mágnessel/matricával/egyéb aprósággal ajándékozhatja meg ügyfeleit, valahányszor igénybe veszik a szolgálta tásait.

• Megjelenítheti a Gyermekgyógyítókat üzletében és online felületein.

• Ennél többet is tehet? Bizonyos termékei/szolgáltatásai árának egy részét a Gyermekgyógyítóknak ajánlhatja fel

Ezek csak az alapok, rengeteg izgalmas dolgot találhatunk ki együtt!

MIÉRT LESZ JÓ EZ ÖNNEK?

• CSR tevékenységét új szintre emelheti. Egy adott pénzösszeget éven te egyszer átutalni is nagyon szép dolog, de az igazán progresszív cégek ennél tovább mennek.

• Szervezete hírnevének új lendületet adhat, hiszen ügyfelei számára biztosan szimpatikus lesz, amit a Gyermekgyógyítókért tesz.

• Segíteni egyszerűen jó. Nyugodtabb álmot, és mosolygósabb hangula tot eredményez.

A kérdés tehát nem az, hogy támogatná-e a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatot, hanem hogy mikor és hogyan tudná ezt megtenni.

AZ ÖN SEGÍTSÉGE IS FONTOS, HISZEN ÍGY GYERMEKGYÓGYÍTÓINK SIKERESEBBEN VÉGEZHETIK TEVÉKENYSÉGÜKET.

A MI SIKERÜNK A GYERMEKEK GYÓGYULÁSA.

Köszönjük, ha Ön is támogatja munkánkat!