Hősök desszertje – hűtés nélküli puding

Ebben a hónapban egy különleges kezdeményezéssel fordulunk Hozzád, hogy a nyári szünet alatt kórházban gyógyuló daganatos gyerekek számára egy kis örömöt csempésszünk a mindennapjaikba. Tudjuk, hogy a nyár a pihenésről és a játékról szól – de sajnos nem mindenki számára.

Ez a speciális, hűtés nélkül tárolható desszert nem csak finom és tápláló, hanem biztonságosan fogyasztható a legérzékenyebb kis betegek számára is. Lehet, hogy még nem hallottál róla, viszont transzplantált kis hőseink semmilyen hűtött élelmiszert nem fogyaszthatnak, így számukra a nyári fagylaltozás is kimarad az idén.

Célunk, hogy ezzel a kis édességgel vidám pillanatokat varázsoljunk a gyerekek nyarába, és egy kis ízletes meglepetéssel könnyítsük meg a kórházban töltött időt. Támogassa Ön is ezt a kezdeményezést, és segítsen nekünk abban, hogy minél több gyermek arcára csaljunk mosolyt ezzel az ízletes, biztonsággal fogyasztható desszerttel!

Hálásan köszönjük, hogy gondolsz a gyermekonkológiai centrumainkban gyógyuló gyerekekre!

(A kép csak illusztráció)

Ezzel az adományjeggyel 1 csomag, vagyis 4 db tálkás puding megvásárlást finanszírozod. Ha több pudingot szeretnél küldeni kis hőseinknek, akkor azt az „Ezzel támogatlak” gomb melletti darabszám átírásával tudod megtenni.

1 350 Ft

Átirányítás a kosárra…

„Gyermekkorom legmeghatározóbb szakaszait töltöttem kórházban, és nem volt egyszerű utána sem, mert mi, akik ezeket a dolgokat átéltük, nem leszünk már olyanok, mint az átlagos gyerekek. 16 évesen nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy elvesztem a szabadságom”

– EMLÉKSZIK VISSZA ÁDÁM