Főoldal > 1%

 

A Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói az ország 8 pontján küzdenek nap mint nap a rákos gyermekek életéért. Ők a Gyermekgyógyítók!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat működését! Ezzel közvetlenül a daganatos gyermekek gyógyítását támogatja.

ADÓSZÁMUNK: 18137587-1-43


Hogyan teheti ezt meg? Ennek az EGYSZA Nyomtatványnak a kitöltésével (csupán neve és adóazonosító jele szükséges hozzá) 1 perc alatt felajánlhatja 1%-át. A nyomtatvány az online és nyomtatott adóbevallásban is szerepel, de külön is beküldhető az illetékes adóhatóság részére.

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a pénzek nem jutnak el oda, ahol a leginkább szükség lenne rájuk. Évente megközelítőleg 10.000.000.000 forintnyi adó 1% vész el ahelyett, hogy jótékony célra menne. Itt az idő, hogy változtassunk ezen! Az egyetlen rossz döntés, ha senkinek sem ajánlja fel SZJA 1%-át.

 

Felajánlását mi teljes egészében a Hálózatunk működésére – így a gyógyító munka még sikeresebbé tételére – fordítjuk. Ebből fedezzük az új, speciális műszerek, eszközök vásárlását, karbantartását, a továbbképzéseket, a kutatómunka során felmerülő költségeket és a legkorszerűbb nemzetközi kezelések hazai alkalmazását. Hiszen a mi sikerünk a gyermekek gyógyulása.

Az Ön adó 1%-a fontos nekünk! Minden egyes forinttal a gyógyító munkát támogatja, mellyel közvetlenül a daganatos gyermekek gyógyulását segíti.

 

A 2014-ben felajánlott adó 1%-okról készült elszámolásainkat a “közlemény” és a “nyugta” linkre kattintva találja.